Castrol producten

Kies voor Castrol Service Plus!

Castrol Service Plus is het kwaliteitslabel van Castrol voor universele garages. Castrol is het meest vooraanstaande merk van smeermiddelen, werkt samen met de grootste autofabrikanten en heeft al méér dan 115 jaar ervaring in de auto-industrie. In samenwerking met hun distributeurs, kennen zij het kwaliteitslabel toe aan universele garages die garant staan voor de beste kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Een Castrol Service Plus garage gebruikt bovendien de juiste Castrol motorolie voor uw wagen. Deze is van vitaal belang is voor de beste prestaties van uw motor. Samen met een goed uitgevoerd onderhoud op regelmatige tijdstippen, bent u er altijd zeker van dat uw wagen in topconditie blijft en vermijdt u onnodige herstellingskosten.

Kwalitatief hoogstaande smeermiddelen met officiële fabrieksgoedkeuringen van de meest vooraanstaande autofabrikanten, voorkomt voortijdige slijtage en of inwendige motorvervuiling, laat motoren efficienter en zuiniger draaien.

Technische ondersteuning werkplaats garandeerd juiste product gebruikt in motor en aandrijving.

Bij gebruik juiste smeermiddel loopt motor zuiniger, betrouwbaarder en kunnen storingen voorkomen danwel opgelost worden

Aanvoer nieuwe, afvoer en verwerking oude olie geschiedt volgens een zo minimaal mogelijke milieubelastend proces, waarbij risico op schade aan het milieu geminimaliseerd is.

BOVAG

Openingstijden

Maandag  8:00 - 18:00
Dinsdag  8:00 - 18:00 
Woensdag   8:00 - 18:00
Donderdag   8:00 - 18:00
Vrijdag   8:00 - 18:00
Zaterdag  9:00 - 12:00 
Zaterdag  na 12:00 op afspraak
Zondag  Gesloten

Waar te vinden